10-річчя з дня народження

15 вересня 2017 року Центр дитячої та юнацької творчості Рокитнянського району відсвяткував 10-річчя з дня свого народження. З цієї нагоди та в рамках святкування Дня працівника позашкільної освіти в районному будинку культури відбувся феєричний концерт. Кожен колектив Центру представив глядачам свої творчі подарунки.
2

Як завжди щирими оплесками зустрічали глядачі учасників хореографічних колективів під керівництвом Р.Ю.Чудновської , І.В. Боклан та І.В.Місюни, зачаровано слухали глядачі пісні у виконанні Л.В.Ткачук, і звичайно, щирі аплодисменти лунали для вихованців гуртка естрадної пісні під керівництвом Ю.А.Каштанової. Центр дитячої та юнацької творчості Рокитнянського району – це храм мистецтв, де панують дух творчості, співдружності, співпрацювання, взаєморозуміння, гармонії.

Тут працюють за 8 напрямами, в яких навчаються 1010 учнів, але традиційно найбільшою популярністю користуються гуртки художньо-естетичного напряму, який відвідують понад 400 дітей.1

Далеко за межами нашої країни прославився хореографічний колектив сучасного естрадного танцю (керівник Чудновська Регіна Юхимівна), беззаперечною гордістю позашкілля є колектив гуртка м’якої іграшки «Берегиня» (керівник Бігун Людмила Петрівна), якому в цьому році Міністерством освіти і науки України присвоєно почесне звання «Народний художній колектив». Результатом роботи гуртків декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва та науково-технічної творчості є тематичні та звітні виставки вихованців Центру творчості. Далеко знані творчі роботи керівника гуртка Слободяник Ольги Петрівни, народного майстра України Іщук Ольги Андріївни, Артеменко Лариси Василівни, Юрківської Анжели Володимирівни, Гнатюк Олени Василівни.

Щирі слова вдячності лунали і для спонсорів Центру, які допомагають у фінансуванні, та в організації екскурсій для вихованців.

За 10 років дитячий заклад пережив чимало змін і вдосконалень, оновлювалося з роками його обличчя та незмінним залишався творчий пошук педагогів, які відкривають у дітях великі таланти, запалюють грайливий вогник у юних очах. 8

«Дуже приємно вітати сьогодні з черговим Днем народження заклад, який допомагає дітям Рокитнянського району в повній мірі розкривати їхній творчий потенціал та здобувати перемогу в обласних конкурсах»,- сказала в своєму інтерв´ю вихованці гуртка журналістики « Дивослово» Ушакевич Діані, Кононець Лариса Петрівна. З побажанням успіхів та процвітання звернувся до керівників гуртків та вихованців ЦДЮТ начальник відділу освіти Рокитнянського району Сергій Васильович Діренко.

Сходинка в Центрі творчості – це тільки перша сходинка до творчого життя, то ж вихованці гуртка журналістики « Дивослово» щиро вітають всіх, хто працює в Центрі творчості зараз, хто працював тут у минулі роки і всіх, хто співпрацює у галузі культури та народного мистецтва. Ми бажаємо всім вихованцям, щоб всі життєві сходинки далися добре, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці. Нехай щороку поповнюється наш заклад новими талановитими зірочками, і збагачується і розширюється наша позашкільна родина. Ну, а педагогам- довгої творчої ниви та здійснення всіх планів, націлених на єдину мету – стремління підтримувати і спільними зусиллями примножувати традиції наших предків, зберігати і плекати унікальні перлини дивовижного світу народної творчості.

Вихованці гуртка журналістики

«Дивослово» ЦДЮТ Рокитнянського району

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.