ІНФОРМАЦІЯ

про підсумки проведення І (районного) етапу

Всеукраїнської виставки-конкурсу

науково-технічної творчості учнівської

молоді «Наш пошук і творчість, тобі Україно!»

Оксана Коваленко,

методист ЦДЮТ

Рокитнянського району

На виконання наказу Центру дитячої та юнацької творчості Рокитнянського району № 6 від 08.02.2017р. «Про проведення І (районного) етапу виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість, тобі Україно!», з метою залучення учнівської молоді до різноманітних напрямів науково-технічної творчості; популяризації досягнень дитячих колективів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності, а також раціоналізації та винахідництва 14 березня 2017 року підведено підсумки І (районного) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість, тобі Україно!».

Для участі у конкурсі подано 1 роботу з ЦДЮТ Рокитнянського району.

За результатами виставки-конкурсу та на основі рішення журі визнано переможцями:

за розділом «Ігри та іграшки з використанням елементів техніки»

І місце – Погасія Артема, учня 8 класу Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та Чебанова Іллю, учня 8 класу Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, за роботу «Козаки в Єгипті», (кер. Бурлаков А.Ф.).

Роботу переможців І (районного) етапу, направлено для участі у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість, тобі Україно!».

Переможців І (районного) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість, тобі Україно!» нагороджено дипломами ЦДЮТ Рокитнянського району.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.