ІНФОРМАЦІЯ

про підсумки проведення районного туру Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді

«Мій рідний край»

Сизоненко Людмила,

методист ЦДЮТ

Рокитнянського району

На виконання наказу Головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації № 227 від 22.06.2011р. «Про проведення у Київській області Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край», наказу Центру дитячої та юнацької творчості Рокитнянського району №57 від 05.12.2016р. «Про проведення районного туру Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край», відповідно до Плану проведення основних масових заходів з дітьми та учнівською молоддю ЦДЮТ Рокитнянського району на 2016-2017 н.р. та з метою залучення учнівської молоді до активної краєзнавчої та пошуково-дослідницької роботи з вивчення історико-культурної спадщини українського народу та природного різноманіття рідного краю 06 грудня 2016 року підведено підсумки районного туру Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію учнівської молоді «Мій рідний край».

У районному турі Конкурсу взяли участь вихованці гуртка «Юні дослідники-краєзнавці» ЦДЮТ Рокитнянського району.

За результатами конкурсу та на основі рішення журі визнано переможцями :

І місце – вихованців гуртка «Юні дослідники-краєзнавці» ЦДЮТ Рокитнянського району, учнів Шарківського НВК «ЗОШ І-ІІст.-д/с»., за колективну роботу «Село Шарки. З глибини віків до сьогодення» (кер. Скоромна М.С.)

Роботу переможців Конкурсу, яка посіла І-ше місце, направлено для участі у І (обласному) турі Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді «Мій рідний край».

Нагороджено переможців Конкурсу дипломами ЦДЮТ Рокитнянського району.

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.